Kdo smo

Naš namen: kaj nas poganja

Zakaj - nov namen?

Xavier DURAND, izvršni direktor podjetja Coface, pojasnjuje, kako naša znamka  FOR TRADE (ZA TRGOVINO) prenaša kulturo in namen Cofacea in našo globoko zavezo k trgovini.
 
 
Mi verjamemo:
Verjamemo v posel, kot gonilno silo dobrega v svetu.
 
 
 

KDO SMO

4100

strokovnjakov ki obdeluje okrog 50.000 podjetij

Sodobno in agilno podjetje z najbolj prefinjeno mednarodno mrežo, Coface je referenca pri kreditnem zavarovanju in obvladovanju tveganj.
Z več kot 70-letnimi izkušnjami, med vodilnimi v industriji in z ekipo 4.100 strokovnjakov, ki poslužujejo okrog 50.000 podjetij, strokovnjaki Coface čutijo utrip svetovnega gospodarstva.

 

Želimo postati najodzivnejši partner za zavarovanje globalnih trgovinskih kreditov.

 

ZA KAJ SE ZAVZEMAMO

 
Podpiramo svoje stranke povsod, kjer delujejo, ščitimo jih in jim pomagamo sprejemati kreditne odločitve, ki so potrebne za okrepitev sposobnosti prodaje na domačem in izvoznih trgih.
 
Želimo deliti strast do trgovine, želimo sodelovati z našimi strankami za izgradnjo uspešnih, rastočih in bolj dinamičnih podjetij. Ko tako pomagamo graditi močnejša podjetja- prispevamo k ekonomiji celotne družbe.
 
To je naš namen.

Naše vrednote

Osredotočenost stranki

Posvečeni smo našim strankam. Client Focus je vrednost, ki jo delijo vsi, ki delajo v naši organizaciji, ne glede na njihovo vlogo. 
 
Spremljamo gospodarsko tveganje, da našim strankam pomagamo razumeti potencialno tveganje in videti obetavne priložnosti za svoja podjetja. 
 
Na naše stranke mislimo kot na partnerje. Tudi tisti, ki delamo na podpornih funkcijah Coface, imamo stranke, ki so deležne enake pozornosti.

Strokovnost

Naše strokovno znanje nas opredeljuje in postavlja kot igralca svetovnega razreda.

 

Temelj strokovnega znanja podjetja Coface je več kot 70 let izkušenj na področju kreditnega zavarovanja in obvladovanja tveganj.

 

Strokovnost omogoča aktivna skupnost ki deli strast do trgovine: 4.100 strokovnjakov, ki služi 50.000 podjetjem.

Sodelovanje

Sodelovanje je v osrčju naše organizacije. Delovanje v tesnem sodelovanju - je stanje duha in predpogoj za uspeh našega poslovanja.
 
Na Coface-u, inteligenca medsebojnih odnosov poteka z roko v roki z gospodarsko inteligenco, in sicer na način, da predvidevamo razmerje, ki ga imamo z našimi (notranjimi ali zunanjimi) strankami.
 
Odnosi, ki temeljijo na poslušanju, izmenjavi in izgradnji zaupanja vrednih partnerstev, so tisto kar najbolj spoštujemo.

Pogum in odgovornost

Naši profesija je zapisana prepričanju, pogumu in odgovornosti.

 

Vsaka situacija v kateri se najde klijent je različna in v sami osnovi je prihodnost negotova.

 

V stalnem toku ekonomskega sveta, naši strokovnjaki predstavljajo kompas, povsod po svetu.

Vrh