Naša ponudba

TopLiner

Zagotavlja možnost dodatnega (izrednega sezonskega) kritja za naše stranke, ki imajo Tradeliner ali Globalliance polico.

KDAJ IN ZAKAJ IZBRATI COFACE "TopLineR":

  • Dodatno (izredno ali sezonsko) kritje za povišan nivo izdobav ali razvojne projekte;
  • Po naročilu narejena ponudba za dodatno kritje v obdobji od 30-90 dni in znesek med 5.000 - 5MIO EUR;
  • Cena je prilagojena vaši zahtevi;
  • Enostavno ON-line naročilo izračuna in prejem ponudbe.

"TopLiner" je dodatno kritje, ki je primerno takrat, ko aktivni limit ni dovolj.

 

Namenjen je situacijam, kjer je zavarovani stranki za posameznega kupca odobreno kritje, ki je nižje od zahtevanega (pričakovanega) ali pa kritje za posameznega kupca sploh ni odobreno. Cena dodatnega kritja je odvisna od ocene rizika, zneska ter trajanja zahtevanega kritja.

 

»TopLiner« je predviden predvsem za posle v času povišanih sezonskih izdobav, poslov z visoko prioriteto, razvojne projekte z visoko dodano vrednostjo...  

 

V Sloveniji storitve kreditnega zavarovanja pri skupini Coface ponuja naša podružnica v Avstriji.

Za vas imamo dragoceno rešitev…

Za vas imamo dragoceno rešitev…

Agencija za organiziranje dogodkov s sedežem v Los Angelesu pridobi novo ključno stranko za lansiranje proizvoda. Ta načrtuje medijsko intenzivno in drago kampanjo, da bi na trgu ustvarila vznemirjenje.

 

Kritje Coface omogoča agenciji, da se odzove na tri izmed petih vabil za podajanje ponudb. Agencija je izbrana v dveh primerih.

 

Tri mesece pred lansiranjem produkta, se tekmec agencije umakne iz četrtega dela projekta. Vedoč, da je čas pomemben, se agencija prijavi s ponudbo s ceno, višjo od tržne, pri čemer upošteva kratek rok in dva spremljajoča dela projekta, ki sta že v teku. Roki plačil so primerni za »TopLiner« in zaprosijo zanj. Agencija pridobi tudi ta del projekta in se pogodi za ceno, pri kateri je dodana vrednost petkrat višja od stroška za »TopLiner« in s tem zasluži več, kot za oba druga dela projekta skupaj.

Vrh