Novice in publikacije
29/09/2017
Novosti o družbi

Coface je imenoval 2 nova regionalna direktorja, ki bosta vodila Centralno & Vzhodno in Severno Evropo, ki nastopita funkcijo 1. novembra 2017

Coface je imenoval 2 nova regionalna direktorja

Katarzyna Kompowska (54), ki je vodila Centralno in Vzhodno evropsko regijo od 2012, je imenovana za regionalno izvršno direktorico Severne Evrope (Nemčija, Danska, Švedska in Nizozemska), da bi nadaljevala strateški razvoj teh pomembnih tržišč.

Declan Daly (51), ki je na Dublin City University diplomiral iz elektronskega inženiringa in magistriral na INSEAD, je imenovan za regionalnega izvršnega direktorja za Centralno in Vzhodno Evropo. Declan ima bogate izkušnje s finančnimi storitvami in proizvodnjo v zadnjih 25 letih. Svojo kariero je začel v softwareskem inžniringu pri ABB na Irskem in v Avstriji, leta 2002 pa se je pridružil podjetju General Electric. Od leta 2002 je bil vodja operacij GE Money Bank v Švici, od leta 2006 pa izvršni direktor GE Money bank v Avstriji. Kasneje se je Declan pridružil vodstveni ekipi Western union Financial Services, kjer je bil 5 let podpredsednik za Evropo, delujoč predvsem v B2B segmentu. Nazadnje je bil Declan direktor informacijskega sektorja in član izvršnega odbora Semperit Holding AG. Declan bo stacioniran na Dunaju, Avstrija.

Katarzyna Kompowska in Declan Daly sta člana Coface izvršnega odbora.

Xavier Durand, izvršni direktor Coface, je komentiral: "Ker se osredotočamo na izvrševanje našega strateškega načrta Fit to Win, ta imenovanja prinašajo bogate izkušnje, ki nam pomagajo pri revitalizaciji in preoblikovanju v najbolj agilnega svetovnega trgovinskega kreditnega partnerja v industriji".

Snemi sporočilo za javnost : Coface je imenoval 2 nova regionalna direktorja, ki bosta vodila Centr... (271,37 kB)
Vrh