Novice in publikacije
18/01/2022
Novosti o družbi, Novosti produktov

Coface predstavlja ‘Globaliner’, novo rešitev, ki bo še bolje izpolnila potrebe multinacionalnih podjetij

Coface predstavlja Globaliner, novo rešitev, ki bo še bolje izpolnila potrebe multinacionalnih podjetij

Zahvaljujoč svoji edinstveni mednarodni mreži, prisotnosti v več kot 100 državah in 75-letnim izkušnjam zagotavljanja storitev izvoznim podjetjem Coface danes spremlja več kot 600 velikih strank in je vodilna kreditna zavarovalnica za multinacionalna podjetja na svetu. Coface je v letu 2012 oblikoval posebno globalno strukturo Coface Global Solutions, v kateri sodelujejo strokovnjaki, ki za segment velikih strank predstavljajo osrednjo dostopno točko do zavarovalnice Coface ter nudijo strokovne storitve in obenem poznavanje lokalnih specifik.
 

Zaradi svojega mednarodnega odtisa se velika podjetja soočajo z vse večjo pravno kompleksnostjo, hkrati pa tudi z vse višjimi notranjimi zahtevami glede poslovne učinkovitosti. V tem novem okolju se je Coface odločil, da bo stopil korak naprej in prilagodil svoje rešitve: to mu je uspelo z uvedbo nove ponudbe GlobaLiner, ki je namenjena izključno multinacionalnim strankam.
 
Konkretno to pomeni, da Coface prek sistema GlobaLiner podpira razvoj multinacionalnih podjetij s hitrejšim sklepanjem zavarovalnih pogodb in lažjim upravljanjem zavarovanj v posameznih državah. Nova ponudba je tudi rezultat vlaganj v informacijsko tehnologijo, ki omogoča uporabo globalne knjižnice klavzul, zapisanih v stotih jezikih in prilagojenih regulatornim okoljem.
 
"Izhajali smo iz dejstva, da imajo velike organizacije z globalno prisotnostjo in številnimi odvisnimi družbami v tujini posebne potrebe glede upravljanja tveganj. Želijo globalen pogled na tveganja svojih strank, hkrati pa želijo optimizirati obvladovanje teh tveganj z lokalnim upravljanjem ter zelo natančnimi orodji spremljanja in analize. Potrebujejo partnerja, ki jih bo ustrezno spremljal s poenostavljenim upravljanjem pogodb, vključno z globalno usklajenimi policami in klavzulami, ki omogočajo večjo učinkovitost in doslednost plasiranja tveganj. GlobaLiner jim zagotavlja sistem centraliziranega upravljanja in možnost, da izkoristijo usklajeno ponudbo po vsem svetu. Naše stranke lahko združijo upravljanje tveganj in izkoristijo zavarovalne pogoje Skupine Coface, ki se uporabljajo v vseh državah, kjer je Coface prisoten,"  je dejala Karine Damman, direktorica Coface Global Solutions.
 

Coface želi z novo storitvijo GlobaLiner še naprej podpirati mednarodne stranke ter jim omogočiti poslovni razvoj in hkrati izboljšanje poslovnih rezultatov. Svojim multinacionalnim partnerjem ponuja rešitev z izjemno dodano vrednostjo, ki prinaša:

  • mednarodno mrežo, ki ponuja storitve zavarovanja terjatev v več kot 100 državah,
  • predano ekipo 220 sodelavcev sedmih regijah, ki se osredotočajo na upravljanje velikih programov,
  • nabor nadzornih orodij (dashboards), s katerimi je mogoče v vsakem trenutku upravljati tveganje kupcev,
  • centraliziran sistem za pogajanja ter pogodbene dogovore, ko so bolj usklajeni in omogočajo večjo učinkovitost.
Snemi sporočilo za javnost : Coface predstavlja ‘Globaliner’, novo rešitev, ki bo še bolje iz... (534,28 kB)

Stik


NATAŠA PETERLIN

DIREKTORICA MARKETINGA IN KOMUNIKACIJ
T. +386 (0)1 2005 811 M. +386 (0)40 808 121
natasa.peterlin@coface.com
TRDINOVA ULICA 4- 1000 LJUBLJANA – SLOVENIJA

Vrh