Kdo smo

Naši zaposleni

ZAPOSLENI V SKUPINI COFACE SO NOSILCI NAŠE STRATEGIJE

VREDNOTE IN STROKOVNOST ZAPOSLENIH SO PRI ZAVAROVANJU TERJATEV KLJUČNEGA POMENA

Zaposleni v skupini Coface poslujejo v mednarodnem okolju. Njihovo znanje, prizadevanja in medsebojno sodelovanje zagotavljajo našo poslovno odličnost in varnost pri razvoju poslovanja vašega podjetja. Mreža naših zaposlenih sodelavcev pokriva vse celine sveta. Razumejo kulturo, delovanje lokalnih trgov in družbe, kar pripomore k krepitvi odnosov in ustvarjanju zaupanja z vašimi partnerji.
NAŠI ZAPOSLENI SODelavci PO REGIJAH:
porazdelitevpng

Štiri zaveze naše politike kadrovanja

Združujemo različnost z odličnostjo

SKRB ZA NAŠE NOVO ZAPOSLENE SODELAVCE

V skupini Coface so vsi novi kadri tekom njihovega prvega leta zaposlitve deležni strokovnega izobraževanja. Gre za spoznavanje s kulturo podjetja, področja dela, poučevanje o vseh naših poslovnih storitvah in seznanjanje z mrežo internih kontaktov znotraj skupine.

 

RAZVIJANJE TALENTA VSAKEGA POSAMEZNIKA

V prvih nekaj mesecih po zaposlitvi v skupini, ima vsak izmed naših novih sodelavcev možnost dostopa do vrste internih in tudi eksternih izobraževalnih programov, ki jih nudijo izkušeni direktorji, usposobljeni svetovalci in lokalni strokovnjaki. Namen izobraževanj je, da naši sodelavci nadgradijo svoja znanja in se dobro spoznajo s podrobnostmi iz naše dejavnosti.

 

PODPORA PRI RAZVOJU KARIERE

Vsako leto v vsaki državi ocenjujemo delo, veščine in napredek naših zaposlenih. Skupina v največji možni meri nudi pomoč pri kariernemu razvoju vsakega posameznika. Zaposleni, ki vestno opravljajo delovne naloge in imajo željo po napredovanju, prejmejo pri delu vedno več odgovornosti. Delovne funkcije z visokimi in odgovornimi funkcijami so deležne dodatne podpore v naših centrih za karierno upravljanje s kadri.

 

NAGRADA ZA UČINKOVITOST

Coface spodbuja zaposlene z nagradami, ki so opredeljene glede na stopnjo in nivo udeležbe posameznika. Skupina svoje najbolj predane sodelavce dodatno nagrajuje na podlagi njihove uspešnosti, kot tudi na podlagi prispevka k razvoju in dobičku podjetja.

Združujemo različnost z odličnostjo

KLJUČNI PODATKI O ZAPOSLENIh

  •  več kot 4.900 zaposlenih po vsem svetu
  •  78 različnih narodnih pripadnosti
  •  56% zaposlenih ženskega spola

Coface združuje različnost z odličnostjo. Narodna pripadnost v naši skupini ni pomembna. Sprejemamo različne karierne profile in karierne poti vsakega individualnega posameznika, saj verjamemo, da to prispeva k povezovanju in še bolj učinkovitemu poznavanju lokalnih trgov.

 

Ženski spol predstavlja 56% zaposlenih v skupini. 5 od 12 najvišjih položajev v skupini trenutno zasedajo ženske.

Vrh