Kdo smo

Gradimo prihodnost

Vsak dan si prizadevamo nadgraditi svoje dosežke in se prek sprememb izboljševati.

Cenimo pobude in inovativne zamisli.

S 75-letno zgodovino Coface črpa strokovno znanje in ugled, pridobljena v vseh teh letih. Kljub temu si vsak dan prizadevamo nadgraditi svoje dosežke in se prek sprememb izboljšati.

 

Uvajamo nove tehnologije, zlasti v zvezi s podatkovno znanostjo, ter razvijamo avtomatizacijo za poenostavitev poslovanja in izpolnjevanje potreb strank, ki se nenehno spreminjajo.

 

Spodbujamo nove, bolj prilagodljive, prožne in sodelovalne načine dela.

 

Ker se svet nenehno razvija, pozdravljamo pobude in inovativne zamisli, kakršnekoli že so, v bolj horizontalni organizaciji.

 

Cenimo vedoželjne ljudi, ki razmišljajo izven okvirjev in si prizadevajo podirati ovire!

Inovativnost zaživi na različnih ravneh: v načinu našega dela, znotraj pisarne in seveda v storitvah, ki jih zagotavljamo strankam.
 
V tem videoposnetku naši zaposleni, ki uresničujejo cilje, razlagajo koristi, ki jih strankam prinaša inovativnost, ter načine, kako smo v Coface na podlagi sodelovanja in prilagodljivosti razvijali inovacije ob ukrepih za preprečevanje širjenja bolezni covid-19.
 
 
 
 
  

Pričevanja zaposlenih, ki uresničujejo cilje

Yacine works at Coface

Imel sem priložnost zagnati novo platformo za poslovne informacije v sklopu avtomatizacije analize podatkov, ki olajšuje in pospešuje postopek odločanja. To je bilo ključno v hitro spreminjajočem se okolju.

 

Yacine D., vodja prodajnih operacij - Coface Francija

 

 

Melissa works at Coface

Anketa med zaposlenimi »My Voice« je za nas priložnost, da nas slišijo. Prispevali smo predloge, ideje in rešitve za težave ter si izmenjali zamisli o novih načinih pridobivanja delovnih izkušenj. Ne poskušamo le reševati aktualnih težav, temveč tudi najti nove rešitve, da bi predvideli prihodnje potrebe in bili vedno v koraku s časom.
 

Nastale so nove ideje in rešitve, od katerih smo mnoge tudi uspešno izvedli. Začutili smo, da izboljšujemo svoje okolje in gradimo svojo prihodnost.

 

 

 

Melissa P., Global Solutions Senior, višja referentka za prevzemanje tveganj s sedežem v Italiji

Vrh