Naša ponudba

Zavarovanje terjatev

Ne glede na to, ali poslujete v Sloveniji ali na mednarodnih trgih, vam priporočamo, da vaše terjatve zavarujete. Nepredvidena neplačila, stečaji ali prisilne poravnave vaših poslovnih partnerjev lahko oslabijo vaše poslovanje oziroma zmanjšajo likvidnost vašega podjetja. Dovolite nam, da vam predstavimo možnosti zavarovanja vaših terjatev preko naše podružnice Coface iz Avstrije. 
 
COFACE SPREMLJA POSLOVANJE VAŠIH PARTNERJEV IN SE PRILAGAJA VAŠIM POTREBAM
Dovolite, da vam predstavimo, zakaj je celotno vaše podjetje in vse vaše terjatve potrebno zavarovati. Coface upravlja z bazo podatkov o več kot 65 milijonih podjetij po vsem svetu. Vse dostopne informacije o poslovanju podjetij nenehno spremljamo, jih nadzorujemo in nadgrajujemo z analizami naših lastnih strokovnjakov.  Informacije o poslovanju naših zavarovanih podjetij in njihovih poslovnih partnerjev spremljajo specialisti za izterjavo v 97 državah. COFACE vam lahko zato ponudi vpogled v poslovanje in plačilno sposobnost vaših poslovnih partnerjev.
 
Zajeta slika
 
Pomagali vam bomo, da se boste že pred sklenitvijo posla lažje, hitreje in predvsem pravilno odločili. Vaše terjatve je mogoče zavarovati v skoraj 200 državah sveta. Pri nas ima svoje terjatve zavarovanih več kot 37.000 podjetij. Vse specifike in izkušnje pri poslovanju naših zavarovanih podjetij in njihovih poslovnih partnerjev so nam omogočile oblikovati produkt TRADELINER, zavarovalna polica, ki je prilagojena potrebam vašega podjetja.
Zavarovanje terjatev
ZA VAS IMAMO PRIPRAVLJEN PRODUKT PO MERI
Zavarovanje terjatev pomeni kritje pred vsemi finančnimi riziki, ki se pri poslovanju podjetja lahko pojavijo. Vzpostavite stik z našim podjetjem in z veseljem vam bomo pojasnili, kako lahko zavarujete vaše terjatve pred možnimi neplačili računov ter vsemi vrstami insolvenčnih postopkov (stečaj, prisilna poravnava ...inp.) vaših poslovnih partnerjev ali strank.

PRILAGAJAMO SE VAŠIM POTREBAM

EasyLiner

TradeLiner

TopLiner

Kreditno zavarovanje za multinacionalke

Sklenitev

Koristi

Pogosto zastavljena vprašanja