Naša ponudba

Kreditno zavarovanje za multinacionalke

GlobaLiner: upravljanje s kreditnim zavarovanjem za multinacionalke

GlobaLiner

Globaliner prednosti

Optimizirajte svoje globalno upravljanje kreditnega tveganja z večjo agilnostjo in prilagodljivostjo 

  • Preglednost: pregledni pogoji in jasne pogodbe omogočajo učinkovito uporabo vašega zavarovalnega programa lokalnim uporabnikom,
  • Enostavnost: vnaprejšnji nabor klavzul nam olajša uvajanje in razvoj programa, ki je popolnoma prilagojen vašim potrebam,
  • Upravljanje: GlobaLiner je v skladu z vsemi predpisi, ki veljajo za vaše hčerinske družbe in tako imate popoln nadzor nad potrebnimi lokalnimi prilagoditvami.
Ponudba, ki jo potrebujete, če
  • je vaše podjetje multinacionalna skupina s podružnicami v več državah,
  • imate zavarovalni promet v višini najmanj 250 milijonov evrov,
  • Želite zaščititi svojo bilanco stanja, okrepiti splošno doslednost in zanesljivost vašega sistema upravljanja kreditnega tveganja ali preprosto izboljšati svojo uspešnost (DSO, razmerje neplačanih dolgov, efektivna raven financiranja vaših terjatev do kupcev).

 

GlobaLiner je trenutno na voljo v več kot 60 državah.

Globalne storitve za zaščito vašega podjetja

Coface je bila prva kreditna zavarovalnica, ki je ponudila strukturirane mednarodne programe z odprtjem poslovalnic v Aziji, Afriki in Latinski Ameriki. Redno smo posodabljali storitve, ki jih nudimo velikim globalnim podjetjem, zlasti z ustanovitvijo Coface Global Solutions leta 2012. Leta 2021 je Coface naredil nov korak naprej z lansiranjem GlobaLinerja.
 
Mednarodna podjetja pogosto želijo pridobiti enake pogoje kreditnega zavarovanja za vsako od svojih hčerinskih podjetij, kadar koli je to mogoče, ne glede na državo izdaje pogodbe.

GlobaLiner omogoča vam in vašim hčerinskim podjetjem, da se centralno pogajate o implementaciji usklajene rešitve zavarovanja kreditov po vsem svetu.

GlobaLiner zagotavlja učinkovito upravljanje kredita, ki ga odobrite svojim strankam.
GlobaLiner storitve

Coface Global Solutions

CGS je posebna organizacija znotraj Cofacea, ki združuje naše strokovnjake v vseh pisarnah skupine, da bi najbolje služila večjim mednarodnim skupinam.

CGS je posebna organizacija znotraj Cofacea, ki združuje naše strokovnjake v vseh pisarnah skupine, da bi najbolje služila večjim mednarodnim sk...

Z delovanjem mreže se ekipe CGS prilagajajo strukturi vsakega mednarodnega programa zavarovanja trgovinskih kreditov, pri čemer uporabljajo sodelovanje in disciplino, ki sta bistvena za upravljanje tako zapletenih programov.

 

Opremljena s trdnimi informacijskimi sistemi in procesi, Coface Global Solutions temelji na zmogljivostih celotne skupine Coface: globalna informacijska baza z 80 milijoni kupcev, prisotnost (neposredno ali prek partnerjev) v 100 državah in 650 predanih kreditnih analitikov usmerjenih k različnim sektorjem dejavnosti.

 

S CGS učinkovito centraliziramo pogajanja o velikih programih, prilagajamo storitve potrebam lokalnih zavarovancev in strukturiramo optimiziran prenos tveganj. Ko je vaš program vzpostavljen, vam naše ekipe pomagajo pri upravljanju programa in izvajanju vseh sprememb, ki jih zahteva vaša poslovna strategija ali politike tveganj.

Orodja

Cofanet Essentials: spletna platforma za multinacionalna podjetja

Dobro je vedeti

CofaNet ponuja tudi ocene tveganja dolžnika (DRA), izvozna orodja in podrobne raziskave.

Coface ponuja multinacionalnim podjetjem portal CofaNet, varen spletni prostor za upravljanje, ki je na voljo v 39 jezikih. CofaNet omogoča vsaki stranki, da prepozna svoje kupce, si ogleda skupni obseg zavarovanih tveganj, prijavi izgube in spremlja odškodnino neplačanih računov - in vse to v samo nekaj sekundah.

Cofaserve: naša vrednost dostavljena vašemu IT sistemu

CofaServe je naša ponudba API-ja našim strankam kreditnega zavarovanja. CofaServe je zasnovan za stranke, ki upravljajo velike količine kupcev ali ki želijo vzpostaviti proces podpore odločanju v realnem času z uporabo podatkov Coface.

Dashboard: naše orodje za poslovno inteligenco

Dashboard: naše orodje za poslovno inteligenco, ki vam pomaga pri usmerjanju vašega globalnega programa.
 

Vrh