Naša ponudba

Sklenitev

Sklenitev pogodbe o zavarovanju terjatev

Sklenitev
Ne tvegajte, že danes si zagotovite brezskrbno poslovanje!
 
Zavarovanje terjatev ni samo pametna odločitev, ki jo sprejme preudaren gospodar, temveč tudi temelj varnega poslovanja in financiranja vsakega podjetja.
 
Postopek sklenitve zavarovanja je tako preprost, da ga opravimo v samo 3 korakih.
 
 

1. korak: izpolnitev vprašalnika

Odločili ste se, da naredite pametno potezo za svoje podjetje - zavarujete terjatve. Za začetek izpolnite Vprašalnik, kjer navedete podatke o podjetju in druge podatke, ki jih potrebujemo, da bolje spoznamo naravo vašega poslovanja. Vsebina vprašalnika ostane poslovna skrivnost. Če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika, vam bomo z veseljem pomagali - pokličite nas na telefonsko številko 01 200 58 01 ali pošljite sporočilo na elektronski naslov info-si@coface.com.
 
 

2. korak: prejmite ponudbo

Zdaj je poteza na naši strani. Vaše podatke skrbno preučimo in pripravimo brezplačno ponudbo po meri vašega načina poslovanja, pri čemer upoštevamo posebnosti vašega podjetja, vaših kupcev in trgov, na katerih poslujete, pa tudi nivo in učinkovitost dosedanjega upravljanja terjatev. Če želite, da v tej fazi pregledamo tudi nekaj vaših kupcev, lahko izpolnite Zahtevek za limit. Ponudbo vam pošljemo v najkrajšem možnem času, vas pa vabimo, da prejeto ponudbo v miru pregledate.
 
 

3. korak: sklenemo pogodbo

Ko dokončno sprejmete odločitev, da je zavarovanje terjatev najboljša oblika zaščite pred tveganji v poslovnem svetu, smo veseli, da lahko postanemo vaši zvesti partnerji. S Coface sklenete letno pogodbo o zavarovanju terjatev, s tem pa izboljšate poslovanje, pridobite konkurenčne prednosti in se zaščitite pred nepredvidljivimi nevarnostmi domačih in mednarodnih poslov.
Vrh