Novice in publikacije
26/09/2023
Novosti o družbi

Družba Coface je predstavila API Portal, novo digitalno platformo, namenjeno različnim rešitvam

Družba Coface je predstavila API Portal, novo digitalno platformo, namenjeno različnim rešitvam

Nova digitalna platforma, ki jo je zasnoval Coface, svojim strankam in partnerjem zagotavlja celotno paleto različnih rešitev (vmesnikov za programiranje aplikacij).
 
Portal API družbe Coface je bil zasnovan predvsem za vodje in finančne direktorje, ki lahko zdaj iz svojega delovnega okolja (poslovne aplikacije) koristijo storitve in strokovno znanje družbe Coface za učinkovitejše upravljanje kreditnih tveganj pri poslovanju.
 
 

Takojšen dostop do storitev in podatkov družbe Coface kjer koli na svetu

Družba Coface investira na to področje, da bi svojim strankam zagotovila napredne digitalne rešitve za upravljanje tveganj v skladu z najboljšimi standardi na trgu.
 
Portal API družbe Coface, ki je enostaven za uporabo, trenutno ponuja 26 storitev API na področju zavarovanja terjatev ali poslovnih informacij, z dostopom do storitev družbe Coface in edinstvenih podatkov o več kot 188 milijonih podjetij. S temi rešitvami lahko Cofaceove stranke racionalizirajo nekatere stroške (razvoj, vzdrževanje), hkrati pa prihranijo čas in vire.
 

Usmerjanje programerjev k zagotavljanju bolj personalizirane uporabniške izkušnje

Drugi namen portala API je odgovoriti na zahteve razvijalcev informacijske tehnologije korporativnih strank družbe Coface. Ta platforma jim zdaj omogoča enostavno povezovanje z okoljem družbe Coface, pa tudi oblikovanje prilagojenih vmesnikov API na podlagi posebnih značilnosti njihovih poslovnih aplikacij ali njihovega sektorja dejavnosti.

Povezljivost strank, ključni izziv za družbo Coface in njene stranke

Nekaj mesecev po uvedbi Alyxa, digitalnega pomočnika za svoje zavarovance, družba Coface nadaljuje s pobudami, da svojim strankam zagotovi višjo raven povezljivosti in jih podpre pri digitalizaciji njihovih dejavnosti.
 
"To je nova faza partnerstva, ki ga razvijamo s svojimi strankami. Povezanost je danes bistveni del izkušnje strank, tako kot je bilo v 2000-ih letih za podjetje bistveno, da ima svojo spletno stran ali da razvije svojo mobilno aplikacijo. Te rešitve izpolnjujejo vse večje zahteve naših strank po večji učinkovitosti, lažjih povezavah in razvoju novih ponudb. Prepričani smo, da je povezljivost pomemben način zagotavljanja višje kakovosti storitev našim strankam in razlikovanja na našem trgu," poudarja Brice Tariel, direktor inovacij v skupini.

Stik


NATAŠA PETERLIN

DIREKTORICA MARKETINGA IN KOMUNIKACIJ
T. +386 (0)1 2005 811 M. +386 (0)40 808 121
natasa.peterlin@coface.com
TRDINOVA ULICA 4- 1000 LJUBLJANA – SLOVENIJA

Vrh