Novice in publikacije
10/01/2024
Novosti o družbi, Novosti produktov

Štirje (dobri) razlogi, da neplačane dolgove predate družbi Coface

Štirje (dobri) razlogi, da neplačane dolgove predate družbi Coface

Hitro ukrepanje in obvladovanje postopkov sta ključni za uspešno izterjavo terjatev! Zaupajte ravnanje z neplačanimi računi strokovnjakom družbe Coface in hitro boste dosegli pozitiven rezultat.

1. Hitra izterjava

Coface vam kot vodilni svetovni ponudnik zavarovanja terjatev ponuja storitve izterjave, ki bodo občutno izboljšale možnosti, da bodo vaše terjatve poplačane. Prihranimo vam čas, da se vi lahko osredotočite na rast podjetja. Z dolžnikom stopimo v stik v 24 urah po tem, ko potrdite zahtevo. Začetnemu stiku lahko po potrebi sledijo osebni obiski, pogajanja in pravni postopki.

2. Po vsem svetu

Coface z edinstveno mrežo 200 lokalnih strokovnjakov in več kot 250 mednarodnih pravnih partnerjev izterjuje vaše neplačane dolgove v 190 državah. To počne v skladu s pravili poklicnega ravnanja, ki veljajo v zadevnih državah. Naše lokalne sodelavce odlikuje temeljito poznavanje jezika, zakonodaje, trga in plačilnih navad. Ne glede na državo dolžnika ste v stiku samo z eno osebo, ki je odgovorna za obravnavo vaše zahteve za izterjavo, hkrati pa omeji vaše izgube in zagotovi, da vaše poslovanje poteka čim bolj nemoteno.

3. Plačate samo za zneske, ki jih izterjamo

Coface prejme plačilo za postopek izterjave le, če je izterjava uspešna, zato je še toliko pomembnejše, da delo opravimo učinkovito (tudi za nas)!

4. Zaščitite ugled svojega podjetja

Ker je pošten dogovor boljši od slabega sodnega postopka, si naši strokovni pogajalci prizadevajo za sporazumne rešitve, kar velja za 90 % izterjav, ki nam jih stranke zaupajo. Dodatna prednost je, da vam ta postopek pomaga ohraniti dobre poslovne odnose z dolžnikom in podobo vaše blagovne znamke.
 
Stopite v stik z nami v svoji državi in se pozanimajte, kako lahko pomagamo vašemu podjetju.

Vrh