Naša ponudba

Naša ponudba

Poleg podjetja, da zaščitimo poslovanje pred neplačanimi računi

Pri Coface je naša glavna naloga zavarovati podjetja - od s.p. do multinacionalk - proti neplačanim računom, kar lahko ogrozi njihovo dejavnost. Tako smo oblikovali številne rešitve za kreditno zavarovanje, ki zajemajo 4 ključne zahteve, ki jih izvozno orientirana podjetja potrebujejo : zavarovanje prodaje, obvladovanje in ocenjevanje tveganj, izterjava neplačanih terjatev in ocenjevanje trgov.
 
Ta Coface zaščita temelji na močnem sistemu preprečevanja: naši strokovnjaki delajo po vsem svetu, da bi analizirali finančno moč podjetij in predvideli zamude pri plačilih. S tem stalnim pregledovanjem zagotavljamo povratne informacije o celotnem portfelju ali delu portfelja strank, ki se vedno dopolnjuje v sodelovanju s podjetji.
 
Naše poglobljeno znanje o kupcih in trgih nam omogoča, da ponudimo nasvete in storitve -poleg hitrega ukrepanja, ko se pokaže tveganje neplačila računov. Ta odzivnost je mogoča le zahvaljujoč edinstvenim tesnim povezavam, ki jih imamo z našimi strankami, kot posledici prisotnosti v 100 državah.

Poleg podjetja

Seznam držav

Preverite državna tveganja

Poiščite državo na seznamu

Ekonomske študije
  • Slovenian