Novice in publikacije

Novice in publikacije

Novice

Coface je imenoval 2 nova regionalna direktorja, ki bosta vodila Centralno & Vzhodno in Severno Evropo, ki nastopita funkcijo 1. novembra 2017

29/09/2017

Xavier Durand, izvršni direktor Coface, je komentiral: "Ker se osredotočamo na izvrševanje našega strateškega načrta Fit to Win, ta imenovanja prinašajo bogate izkušnje, ki nam pomagajo pri revitalizaciji in preoblikovanju v najbolj agilnega svetovnega trgovinskega kreditnega partnerja v industriji"

Beri naprej

Finančni posli: Trg obveznic se, v nekaterih državah Azije, osrednje Evrope in južne Amerike, spreminja v "rezervno kolo"

27/09/2017

20ta obletnica krize v Aziji, ki je razkrila potrebo po raznolikosti virov financiranja v razvijajočih se državah, ne le enostavno sprejmanje financiranja v odvisnosti od bank

Beri naprej

Državna in sektorska tveganja po svetu: Evropa ostaja velika zmagovalka v svetovnem ekonomskem prebujanju

26/09/2017

Svetovna ekonomska rast mogoče ni na najvišji ravni (2,9% v 2017 in 2018) a ne moremo zanikati, da kaže zdrave znake.

Beri naprej

Coface reorganizira svoje delovanje v jadranski regiji

25/05/2017

Pozitivni učinek strateškega načrta Fit to Win se nadaljuje tudi v prvem kvartalu 2017. Uspešno napredujemo v implementaciji programa operativne učinkovitosti, pri čemer je 2017 prehodno leto, in ostajamo osredotočeni na izvedbo našega načrta. Eden izmed projektov učinkovitosti je ustanovitev jadranskega središča, kar pomeni, da bomo stranke v Sloveniji in na Hrvaškem podpirali iz Zagreba na Hrvaškem.

Beri naprej

Panorama: Trg dela

08/05/2017

Trgi dela v srednji in vzhodni Evropi se še naprej izboljšujejo. Stopnja brezposelnosti je dosegla najnižjo zabeleženo raven doslej. Višanje plač in nizka inflacija, sta dva razloga za večjo porabo gospodinjstev in izboljšanje gospodarske rasti.

Beri naprej
Vse novice
  • Slovenian