Novice in publikacije
10/09/2014
Novosti produktov

CofaMove aplikacija: CofaNet je mobilen

CofaMove aplikacija: CofaNet je mobilen

CofaMove predstavlja inovacijo na trgu zavarovanja terjatev in omogoča, da so podatki o kreditnem kritju vedno pri roki, tudi na poti. CofaMove aplikacija predstavlja orodje, ki upravljavcu tveganj omogoča boljšo odzivnost, prav tako je upravljanje tveganj olajšano prodajnim zastopnikom, ki s tem postanejo učinkovitejši pri pogajanjih kot tudi iskanju novih partnerjev. 

CofaMove omogoča identifikacijo podjetja, naročanje zavarovalnih kritij in posvetovanje glede istih, ki bodo do konca leta pričakovano rasla. Aplikacija je večjezična in na voljo več kot 40.000 uporabnikom Cofanet-a brez dodatnih stroškov. 

"Uvedba CofaMove-a je nov korak na poti inovacij na katero vabimo potencialne in obstoječe partnerje. Začela se je leta 2012 s TOPLINER kreditnim kritjem in nedavno nadaljevala z Easyliner in Policy/Cash Master produkti. Zelo smo pozorni na potrebe naših strank. Naše novo orodje zadošča tehnološkim potrebam in odpira možnosti za boljšo odzivnost pri upravljanju s tveganji na terenu. Naša integrirana tehnična platforma že od prvega dne omogoča uporabo tega novega orodja na globalni ravni« je zagon aplikacije komentiral Patrice Luscan, strateški in marketing direktor skupine Coface.

 

 

icon-fleches
Snemi sporočilo za javnost : CofaMove aplikacija: CofaNet je mobilen (78,95 kB)
Vrh